YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA AŞURE DAĞITIMI YAPILDI.
25-09-2019

25.09.2019 TARİHİNDE YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA DÜZENLENEN AŞURE İKRAMIMIZA BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, YALVAÇ C.BAŞSAVCISI SAYIN ABDULHAMİT DURGUT YALVAÇ KAYMAKAMI SAYIN AYTEKİN YILMAZ YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.AHMET KÖKMEN, YALVAÇ BARO TEMSİLCİMİZ AV.AHMET HAYRİ YÜNCÜ VE YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

04-10-2019 - 08:57:01

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.ESRA TUNÇBİLEK VE AV.İSMAİL TUNÇBİLEK'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

25-09-2019 - 11:52:40

BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ AV.KEREM ALTEN VE AV.ELVAN ZEKİYE ALTEN'İN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI