YALVAÇ TEMSİLCİLİĞİMİZ TARAFINDAN DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİMİZ YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
13-05-2019

Yalvaç ilçesi Baro temsilciliğimizce 11.05.2019 tarihinde düzenlenen iftar yemeğine Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ömer Berber, Baro Saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Arzu Elma Benli, Av.Ahmet Kökmen, önceki dönem baro başkanlarımızdan Av.Ünal Çankaya, önceki dönem baro başkanlarımızdan Türkiye Barolar Birliği  Delegemiz Av.Erol Berber, Yalvaç Belediye Başkanı meslektaşımız Av.Halil Hilmi Tütüncü ve Yalvaç ilçemizde görev yapan meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

19-07-2019 - 15:31:42

MESLEKTAŞIMIZ AV.GÜLNUR ÖZYURT'UN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

15-07-2019 - 11:16:36

MESLEKTAŞIMIZ; AV.HAKTAN GÜLLÜCE’NİN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ISPARTA BAROSU BARO BAŞKANI SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUMUZ YAPILDI