04.02.2015 Tarihinde TBB Başkanı Baş Danışmanı Av.Zafer Köken'in Ziyareti
04-02-2015

04.02.2015 Tarihinde Önceki Dönem Antalya Baro Başkanlarından ve TBB Başkanı Prof. Dr. Av.Metin Feyzioğlu'nun Baş Danışmanı Av.Zafer Köken Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu'nu, Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Sevinç Düz ve Baro Üyemiz Av.P.Funda Nanelidere Arıç'ın katılımlarıyla makamında ziyaret etmiştir.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU