04.02.2015 Tarihinde Üstadımız Av. Zafer Köken ile Bir Üstadla Söyleşi
04-02-2015
1912

04.02.2015  TARİHİNDE AVUKAT EVİMİZDE ÖNCEKİ DÖNEM ANTALYA BARO BAŞKANLARINDAN VE TBB BAŞKANI PROF.DR. METİN FEYZİOĞLU'NUN BAŞ DANIŞMANI AV.ZAFER KÖKEN'İN SUNUMU İLE DÜZENLENEN BİR ÜSTADLA SÖYLEŞİ PROGRAMI BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.AYFER ESERYEL, BAROMUZUN GÜZİDE ÜYELERİ VE AVUKAT STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.ÜSTADIMIZ AV.ZAFER KÖKEN'E DESTEK VE KATKILARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

10-09-2020 - 10:15:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.FATMA TÜRKAN ŞALLI EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

25-08-2020 - 09:34:50

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZELİHA KILINÇ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU