15 Temmuz Anma Programı Etkinlikleri Kapsamında Gazilerimiz Ziyaret edildi.
14-07-2020

Isparta Valilliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz anma programı etkinlikleri kapsamında Şehit yakını, Gazi ve Gazi ailelerimizi Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Arzu Elma Benli ve  Kadın-Çocuk Hakları Komisyonu üyemiz Av.Yeşim Tuncay Okudan evlerinde ziyarette bulundular.

15 Temmuz 2016 Tarihindeki hain darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor, Demokrasi ve Milli Birlik Günün'de şehitlerimizi rahmet, Gazilerimizi minnetle anıyoruz .

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU