15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA
14-07-2020

DEMOKRASİMİZE KAST EDEN HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ VE TÜM DESTEKÇİLERİNİ 15 TEMMUZ'UN DÖRDÜNCÜ YILINDA NEFRETLE LANETLİYORUZ. ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUZ. TÜRKİYE CUMHURİYETİ DARBELER VE HUKUKSUZLUKLAR ÜLKESİ OLMAYACAK KADAR GÜÇLÜDÜR VE İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR.

ISPARTA BARO BASKANLIGI

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU