2015 YILI GENEL SEÇİMLERİ VATANIMIZA, MİLLETİMİZE, BAROMUZA VE AVUKATLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.
08-06-2015

2015 YILI GENEL SEÇİMLERİ

VATANIMIZA, MİLLETİMİZE, BAROMUZA VE AVUKATLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLER, ISPARTA MİLLETVEKİLİ OLARAK SEÇİLEN AV.RECEP ÖZEL'E, SÜRREYYA SADİ BİLGİÇ'E, İRFAN BAKIR'A, NURİ OKUTAN'A BAŞARI DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU

ISPARTA BARO BAŞKANI

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU