25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ
18-11-2019

25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİNE DAİR FARKINDALIK YARATILMASI AMACI İLE  ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU VE ISPARTA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞBİRLİĞİ İLE ISPARTA İLİ MERKEZ VE MAHALLERDE BULUNAN BİLBORDLARDA, OTOBÜS DURAKLARINDA VE TÜM BELEDİYE HALK OTOBÜSLERİNDE GÖRSEL AFİŞ ÇALIŞMALARI YAPILMIŞTIR.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU