8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE BARO BAŞKANLIĞIMIZCA ÇELENK SUNMA TÖRENİ VE AKABİNDE IYAŞ AVM ANTRE CADDE RESTAURANTTA KAHVALTI DÜZENLENDİ.
09-03-2020

09.03.2020 Tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Baro Başkanlığımızca Hükümet Binası önünde düzenlenen Çelenk Sunma Törenine ve akabinde K.Kapı Meydanında gerçekleştirilen basın açıklamasına  Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av.Arzu Elma Benli, Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Aybala İbişoğlu, Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyeleri, Baro mensubu meslektaşlarımız ve Avukat Stajyerlerimiz katılmıştır. Akabinde Iyaş AVM Antre Cadde Restaurantta kadın meslektaşlarımıza, kadın avukat stajyerlerimize kahvaltı düzenlendi.

03-03-2020 - 12:53:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.İBRAHİM AKSOY'UN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

03-03-2020 - 12:52:15

YALVAÇ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.UMMAHAN KORKMAZ'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU