BARO BAŞKANLARIMIZDAN MESLEKTAŞ MİLLETVEKİLLERİMİZE ZİYARET.
Tarih: 22.02.2024| Okunma Sayısı: 173

21.02.2024 Tarihinde  Türkiye Büyük Millet Meclisinde Baro Başkanımız  Av.Ünsal ÇANKAYA Beraberinde Sakarya Baro Başkanı Av.İlknur EBİZ YILDIZ, Samsun Baro Başkanı Av.Pınar GÜRSEL YILDIRAN, Düzce Baro Başkanı Av.Taner ÇAKIR, Giresun Baro Başkanı Soner KARADEMİR, Niğde Baro Başkanı Emin Alper ÖZTÜRK, Artvin Baro Başkanı Ayla VARAN’ la birlikte;  Meslektaşlarımız Olan Milletvekilleri  Trabzon Milletvekili Av.Sibel SUİÇMEZ, Denizli Milletvekili Av.Gülizar BİÇER KARACA, Sakarya Milletvekili Av.Levent BÜLBÜL, Gaziantep Milletvekili Av.Hasan ÖZTÜRKMEN, Artvin Milletvekili  Av.Faruk ÇELİK, Kırıkkale Milletvekili Av.Halil ÖZTÜRK, Sakarya Milletvekili Av.Lütfi BAYRAKTAR, Şanlıurfa Milletvekili Av.Mahmut TANAL, Samsun Milletvekili Av.Orhan KIRCALI, Muğla Milletvekili Av.Cumhur UZUN, Van Milletvekili Av.Zülküf UÇAR, Bingöl Milletvekili Av.Ömer Faruk HÜLAKÜ, Samsun Milletvekili Av.Ersan AKSU ve Baromuz Üyesi Meslektaşımız Isparta Milletvekili Av.Osman ZABUN’u ziyarette bulundular.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024

18.04.2024
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.