MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA AV.EYÜP SABRİ CANBOLAT’IN SUNUMU İLE UYGULAMADA ÇEKİŞMELİ BOŞANMA DAVALARI, MÜVEKKİL GÖRÜŞMELERİ- DİLEKÇE YAZIMI VE DELİL İBRAZI- ÖN İNCELEME, TAHKİKAT VE KARAR AŞAMASI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 19.11.2022| Okunma Sayısı: 231

19.11.2022 Tarihinde Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında  Av.Eyüp Sabri Canbolat’ın sunumu ile  Uygulamada Çekişmeli Boşanma Davaları, Müvekkil Görüşmeleri- Dilekçe Yazımı ve Delil İbrazı- Ön İnceleme, Tahkikat ve Karar Aşaması, Spiker-Sosyolog-Aile Danışmanı Özden Canbolat’ın sunumu ile Diksiyon Eğitimi, Etkili Hitabet, Müvekkil ile Görüşme ve Beden Dili konulu Eğitim Seminerimiz Isparta Barosu Hizmet Binası Konferans Salonunda Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Gökhan Şahin, Av.Hüseyin Tuğlacı, Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimizin ve SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

<<<Kasım 2022><<
Kasım 2022
4714151617181920

27.11.2022
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.