ADALET BAKANLIĞI CEZA İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MAĞDUR HAKLARI DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN TANITIM SEMİNERİ DÜZENLENDİ
27-01-2020

ADALET BAKANLIĞI CEZA İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MAĞDUR HAKLARI DAİRE BAŞKANI RAMAZAN GÜRKAN TARAFINDAN ISPARTA BAROSU HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA ADLİ GÖRÜŞME ODALARI, ADLİ DESTEK VE MAĞDUR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİNİN UYGULAMALARI İLE BİRLİKTE 1. YARGI PAKETİ VE CEZA MUHAKEMESİ KANUNUN 236. MADDESİ UYGULAMALARINA YÖNELİK TANITIM SEMİNERİ BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ARZU ELMA BENLİ,BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ VE STAJYERLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU