ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT SÖZLEŞMELERİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜM KONULU SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
15-02-2020

15.02.2020 Tarihinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri ve Kentsel Dönüşüm konulu sertifikalı eğitim seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi  Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Öz Seçer ve TBB- İstanbul Barosu SEM Eğitmeni'nin sunumu ile  Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Recep Çelik, Av.Aybala İbişoğlu, Av. Ali Burak Yıldız  Baro mensubu meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Seminer sonunda eğitmenlerimize plaket takdim edildi.

03-03-2020 - 12:53:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.İBRAHİM AKSOY'UN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

03-03-2020 - 12:52:15

YALVAÇ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.UMMAHAN KORKMAZ'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU