AV.İHSAN İSA ARISOY’UN İDARİ HİZMET BİNAMIZDA RUHSAT TÖRENİ YAPILDI.
01-08-2019

Meslektaşımız Av.İhsan İsa Arısoy Baro İdari Hizmet Binamızda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’nın, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu’nun ve Baro Denetleme Kurulu Üyemiz meslektaşımız Av.Murat Yiğit’in katılımı ile gerçekleşen törende Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından Cübbesi giydirilerek ruhsatı yine Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Aybala İbişoğlu ve Baro Denetleme Kurulu Üyemiz Av.Murat Yiğit tarafından takdim edildi.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU