Avukat evimizde bir üstadla söyleşi programı
29-12-2014

26.12.2014 TARİHİNDE AVUKAT EVİMİZDE ÖNCEKİ DÖNEM İSTANBUL BARO BAŞKANLARINDAN AV.TURGUT KAZAN'IN SUNUMU İLE DÜZENLENEN BİR ÜSTADLA SÖYLEŞİ PROGRAMI BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.BAHADIR ERDEM BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV. SEVİNÇ DÜZ VE AV.EGEMEN TANYILDIZ BAROMUZUN GÜZİDE ÜYELERİ VE AVUKAT STAJYERLERİMİZİN VE SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. AV.TURGUT KAZAN'A DESTEK VE KATKILARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU