Avukat Evimizde Düzenlenen Av.Ecem NALBAT,Av.Aysel ARTAN ve Av.Rıdvan ÖNEL'in Ruhsat Törenleri
29-12-2014

26.12.2014 TARİHİNDE HAFIZ İBRAHİM DEMİRALAY AVUKAT EVİMİZDE DÜZENLENEN AV.ECEM NALBAT, AV.AYSEL ARTAN VE AV.RIDVAN ÖNEL'İN RUHSAT TÖRENLERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU,BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK,BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.BAHADIR ERDEM, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ, AV.ÖMER BERBER, AV.ÜNSAL ÇANKAYA, AV.CENGİZ KAYHAN VE ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV.EROL BERBER'İN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU