AVUKATLIK RUHSAT TÖRENLERİ
17-01-2020

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız  Av.Muhammet Bozkurt, Av. Oğuzhan Yücedağ, Av.Ferhat Yaşar Kılınç ve Av. Alişan Kayacan Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ali Burak Yıldız Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Muhammet Bozkurt'a cübbesini Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya tarafından giydirilerek ruhsatı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Oğuzhan Yücedağ'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Mehmet Ali Ertuğrul tarafından giydirilerek, ruhsatı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Tural ve Av.Oğuzhan Yücedağ'ın babası olan Isparta Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Ferhat Yaşar Kılınç'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Mustafa Ecevit Eryılmaz tarafından giydirilerek, ruhsatı meslektaşımız Av.Muhammed Ali Kaya tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Alişan Kayacan'a cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Mehmet Kılınç tarafından giydirilerek, ruhsatı yine meslektaşımız Av.Mehmet Kılınç tarafından gururla takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU