AVUKATLIK RUHSAT TÖRENLERİ
24-07-2020

24.07.2020 tarihinde Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız Av.Hatice Peçin ruhsat törenine Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro üyesi meslektaşlarımız Av.Belgin Top, Av.Buse Nur Tekeli, Av.Yadigar Güzel ve ailelerinin katılımı ile Baro Hizmet binasında gerçekleştirildi. Yemin edip avukatlık ruhsatnamesini alarak mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU