Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Görevine Yeni Atanan SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Makamında Ziyaret Ettiler
28-05-2015

28.05.2015 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik, Baro Genel Sekreterimiz Av.Bahadır Erdem, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Osman Altunbaşak, Av.Sevinç Düz, Av.Cengiz Kayhan, Av.Egemen Tanyıldız ve Av.Ünsal Çankaya Görevine Yeni Atanan SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı'yı Makamında Ziyaret Etmişlerdir. Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diler Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU