BARO RUHSAT TÖRENLERİ
07-02-2020

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız  Av.Muhammed Emirhan Türker, Av.Büşra Bulut ve Av.Atakan Cihad Önder Baro İdari Binamızda Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldı.

Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ömer Berber, önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Songur,  Baro üyesi meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve ruhsat alan avukatlarımızın ailesinin katılımı ile gerçekleşen törende;

Av.Muhammed Emirhan Türker'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız Av.Hamidullah Armağan tarafından giydirilerek ruhsatı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Songur tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Büşra Bulut'a cübbesini Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz tarafından giydirilerek, ruhsatı Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Ömer Berber tarafından gururla takdim edilmiştir.

Av.Atakan Cihad Önder'e cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av.Erol Berber tarafından giydirilerek, ruhsatı Baro Genel Sekreterimiz Av.Ömer Berber tarafından gururla takdim edilmiştir.

Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor tebrik ediyoruz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU