BİNLERCE AVUKAT TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NE YÜRÜDÜ
17-02-2015

BİNLERCE AVUKAT TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NE YÜRÜDÜ

16.02.2015 608

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AVUKAT PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU’NUN KONUŞMASI İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, baro başkanları ve binlerce avukat kamuoyunda “İç Güvenlik Paketi” olarak anılan torba yasa teklifinin geri çekilmesi amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yürüdü.

Ankara Adliyesi önünde toplanan avukatlar, yarın TBMM Genel Kurulu’na gelecek olan “İç Güvenlik Paketi”ni protesto etmek ve geri çekilmesini sağlamak amacıyla cübbeleriyle TBMM’ye yürüdü. Öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı için de saygı duruşunda bulunan avukatlar, TBMM önünde basına açıklama yaptı.

Yürüyüşe, Türkiye Barolar Birliği ve Ankara Barosu’nun yanı sıra; İstanbul, İzmir, Muğla, Diyarbakır, Antalya, Çorum, Aydın, Zonguldak, Isparta, Gaziantep, Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Sinop, Tekirdağ, Denizli, Aksaray, Samsun, Bursa, Trabzon, Mardin ve Eskişehir Baro Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Fotoğraf 3

Fotoğraf 4

Fotoğraf 5

Fotoğraf 6

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU