Cafe Life Dergisin Ayın Konuğu Plaketini Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu Adına Av.Ayfer Eseryel Aldı.
01-03-2015

28.02.2015 Isparta Cafe Life Dergisinin Isparta Baro Başlanlığımız adına ayın konuğu plaketini almaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyduk. Bu plaketi bize layık gören Cafe Life Dergisi Sahibi ve Yöneticisi Sayın Filiz Atmaca 'ya ve Plaketmizi Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu adına alan Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayfer Eseryel' e teşekkür eder, Cafe Life Dergisine başarısının artarak devam etmesini dileriz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU