CEZA MUHAKEMESİNDE SERİ MUHAKEME VE BASİT YARGILAMA USULÜ KONULU EĞİTİM SEMİNERİMİZ 21.02.2020 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
21-02-2020

21.02.2020 Tarihinde Ceza Muhakemesinde Seri Muhakeme ve Basit Yargılama Usulü konulu eğitim seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ali Kemal Yıldız'ın sunumu ile  Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Recep Çelik, Av. Ali Burak Yıldız, Av.Arzu Elma Benli, Av.Av.Ahmet Kökmen, Isparta Hakimi Fahrettin Canik, SDÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Faruk Turhan, SDÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr.Abdurrahman Kavasoğlu,  Baro mensubu meslektaşlarımız, avukat stajyerlerimiz ve SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Seminer sonunda eğitmenimize plaket takdim edildi.

03-03-2020 - 12:53:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.İBRAHİM AKSOY'UN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

03-03-2020 - 12:52:15

YALVAÇ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.UMMAHAN KORKMAZ'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU