Cmk müdafi vekil ücretleri
24-12-2014

Baro başkanlığımız tarafından gerek Isparta C.Başsavcısı ile gerek sütçüler C.Savcısı ile yapılan görüşmelerde sütçüler cmk müdafi vekil ücretleri ile ilgili sorunlar çözülmüş bundan böyle sütçüler cmk müdafi vekil ücretleri ile ilgili sorun yaşanmayacağı teknik sözü alınmıştır. sütçüler’de ki cmk müdafi vekil görevlendirmelerinde görev almak isteyen meslektaşlarımızın isimlerini 15.12.2014 tarihine kadar baro kalemine yazdırmaları önemle rica olunur.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU