CMK UYGULAMALARI EĞİTİM SEMİNERİ ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
18-07-2020

18.07.2020 Tarihinde MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi sayın Doç.Dr.Güçlü Akyürek'in sunumu ile  CMK Uygulamaları konulu sertifikalı eğitim seminerimiz Online olarak Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Değerli hocamız sayın Doç. Dr.Güçlü Akyürek'e Baro Başkanlığımıza vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU