DEĞERLİ MESLEKTAŞIM;
12-06-2020

DEĞERLİ MESLEKTAŞIM;

COVİD 19 SALGINI TEDBİRLERİ KAPSAMINDA  ERTELENEN DURUŞMALAR 15 HAZİRAN 2020  TARİHİNDE YAPILMAYA BAŞLANACAĞINDAN, SALGININ DEVAM ETMESİ SEBEBİ İLE ALINAN TEDBİRLER KAPSAMINDA BARO ODALARIMIZDA GEREKLİ TEDBİRLER ALINMIŞTIR.  DURUŞMALARINI ADLİYE BAHÇESİNDE BEKLEMEK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN ANONS SİSTEMİ HİZMETİNİZE SUNULMUŞ OLUP; BARO BAŞKANLIĞIMIZCA AVUKAT CÜBBESİ TEMİN EDİLEMEYECEĞİNDEN ŞAHSINIZA AİT AVUKAT CÜBBELERİNİZİ YANINIZDA BULUNDURMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR. SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU