Denizli Barosu Hizmet Binası Temel Atma Töreni
15-01-2015

15.01.2105 tarihinde Denizli Baro Başkanlığı'nın Hizmet Binası Temel Atma Törenine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Prof.Dr.Av.Metin Feyzioğlu, Baro Başkanımız Av.Gökmen Gökmenoğlu Katılmıştır. Denizli Baro Başkanlığına Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Dileriz.

03-03-2020 - 12:53:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.İBRAHİM AKSOY'UN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

03-03-2020 - 12:52:15

YALVAÇ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.UMMAHAN KORKMAZ'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU