Duyuru
03-02-2015

Isparta Baro Başkanlığına tahsis edilmek üzere Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı tarafından Isparta ili İstanbul Yolu üzerinde bulunan İstiklal mahallesi 1229 ada 11 parsel de kayıtlı zemin-1-2-3-4 bağımsız bölümden oluşan binanın zemin katının eklentisi olan Bodrum Katı satın alınmış ve akabinde de Isparta Baro Başkanlığına tahsis edilmiştir.

Söz konusu binanın Zemin Katı (Dükkan) ve bu zemin katın eklentisi durumunda ki Bodrum kat Türkiye Barolar Birliği tarafından ilgili binanın tamamı Türkiye Barolar Birliğinin isteği doğrultusun da tadilat ettirilecek ve karşılığın da kiraya verilecektir.

İlgilenen firma ve şahısların konuya ilişkin olarak Türkiye Barolar Birliği “Oğuzlar Mahallesi Barış Manço Caddesi Av. Özdemir Sokak No:8 06520 Balgat – ANKARA , +90 312 292 59 00 (Pbx) – Fax : +90 312 286 31 00 : barobirlik@barobirlik.org.tr ” adresine şahsen veya da telefon aracılığı ile müracaat ederek konuya ilişkin bilgi alması ve ilgili taşınmazın tadilatı karşılığında kaç yıl ilgili taşınmazı kiralamak istediklerini bildirmelerini Saygılarımızla Türkiye Barolar Birliği ve Baromuz adına ilan ederiz.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU