E-Tahsilat Sistemi
18-03-2015

E-Tahsilat Sistemi

Müvekkillerinizden ya da dosyalarınızın taraflarından tahsilatlarınızı Kredi Kartı ile ister tek çekim, ister taksitle yapabilirsiniz. TURK Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri alt yapısı kullanarak 6 kredi kartı markası ile (World, Bonus, Axess, Paraf, Maximum, CardFinans) tek seferde, yada taksitli ödemeler kabul edebilirsiniz.

Tahsil edilen tutarlar, sizin belirleyeceğiniz kriterlere göre BaroKart hesabınıza anında transfer edilecektir. BaroKart hesabınıza aktarılan bu tutar ile UYAP üzerinde ödeme yapabilir, size sağlanan Akaryakıt, tekstil ve sürekli artan üye işyeri anlaşmaları ile indirimli alış-verişler yapabilir ya da talep edeceğiniz tutar için talimat vererek, dilediğiniz banka hesabınıza transfer yaptırabilirsiniz.

Elektronik Tahsilat Sistemi ile web siteniz üzerinden, isterseniz sizin kurumsal renklerinize göre hazırlanacak sayfa ile tahsilat yapabilirsiniz. IOS ve Android işletim sistemli akıllı cep telefonunuz ile her an her yerden (Haciz mahallinde, müvekkil işyerinde, Adliyede vs.) kredi kartı ile tahsilat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Çoklu dil seçeneği ile yurt dışında bulunan kişilerden kendi dilleri ile ödeme yapabilmelerini sağlayabileceksiniz.

www.barokart.com.tr üzerinden giriş yaparak "e-tahsilat" kısmından bu hizmeti kolayca aktifleştirebilirsiniz.
(Resimli anlatım için tıklayınız)

detaylı bilgi için http://www.barobirlik.org.tr/Detay37213.tbb

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU