EŞİ TARAFINDAN ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE 46 BIÇAK DARBESİYLE KATLEDİLEN TUBA ERKOL DAVASININ İLK DURUŞMASINA BARO BAŞKANLIĞIMIZCA KATILIM SAĞLANDI.
19-11-2019

EŞİ TARAFINDAN ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE 46 BIÇAK DARBESİYLE KATLEDİLEN TUBA ERKOL  DAVASININ İLK DURUŞMASINA BARO BAŞKANLIĞIMIZCA KATILIM SAĞLANDI.

Eşi tarafından çocuklarının gözü önünde 46 bıçak darbesiyle katledilen Tuba Erkol  Davasının ilk duruşması Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

Duruşmaya Baromuzdan Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyemiz Av.Aysel Artan katıldı. Çok sayıda avukatın katıldığı dava 11 Şubat 2020 tarihine ertelendi.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU