GOOGLE CHROME ÜZERİNDEN E-İMZA İLE UYAP’A GİRİŞLERDE YAŞANAN SORUN HAKKINDA
21-04-2015

OOGLE CHROME ÜZERİNDEN E-İMZA İLE UYAP’A GİRİŞLERDE YAŞANAN SORUN HAKKINDA

21.04.2015 34

Google Chrome yaptığı son güncellemeden sonra Java uygulamalarına kısmen yasak getirmiştir. Dolayısı ile Chrome tarayıcısına güncelleme alan kullanıcılar, E-İmzayı çalıştıramamaktadır.

E-İmza ile Google Chrome un son versiyonundan giriş yapacak olan kullanıcıların aşağıdaki işlemleri takip etmesi gerekir.

1- Google Chrome tarayıcınızın url bölümüne bu linki yapıştırın; chrome://flags/#enable-npapi

2- Daha sonra "Etkinleştir" e tıklanır.

3- Bu işlemden sonra sol alt bölümde çıkan "Şimdi Yeniden Başlat" butonuna tıklayınız ve tarayıcınızı yeniden başlatınız.

10-09-2020 - 10:15:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.FATMA TÜRKAN ŞALLI EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

25-08-2020 - 09:34:50

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZELİHA KILINÇ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU