Hocalı Katliamının Yıldönümünde, Ermenilerce Katledilen Azeri Kardeşlerimize, Allah'tan Rahmet Diler;Hocalı Katliamının Bir Soykırım Olduğunun Tescillenmesi Gerektiğini Belirtir, Saygılar Sunarım Başımız Sağolsun.
26-02-2015

Hocalı Katliamının Yıldönümünde, Ermenilerce Katledilen Azeri Kardeşlerimize ,Allah'tan Rahmet Diler;Hocalı Katliamının Bir Soykırım Olduğunun Tescillenmesi Gerektiğini Belirtir, Saygılar Sunarım Başımız Sağolsun.

10-09-2020 - 10:15:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.FATMA TÜRKAN ŞALLI EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

25-08-2020 - 09:34:50

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZELİHA KILINÇ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU