Hocalı Katliamının Yıldönümünde, Ermenilerce Katledilen Azeri Kardeşlerimize, Allah'tan Rahmet Diler;Hocalı Katliamının Bir Soykırım Olduğunun Tescillenmesi Gerektiğini Belirtir, Saygılar Sunarım Başımız Sağolsun.
26-02-2015

Hocalı Katliamının Yıldönümünde, Ermenilerce Katledilen Azeri Kardeşlerimize ,Allah'tan Rahmet Diler;Hocalı Katliamının Bir Soykırım Olduğunun Tescillenmesi Gerektiğini Belirtir, Saygılar Sunarım Başımız Sağolsun.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU