HSYK 1.Dairesi Üyesi Mehmet Durgun, HSYK 2. Dairesi Üyesi Muharrem Özkaya ve HSYK3. Dairesi Üyesi Turgay Ateş'e Ziyaret
28-04-2015

28.04.2015 Tarihinde Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Aksaray Baro Başkanı Av.Levent Bozkurt, Erzurum Baro Başkanı Av.Talat Göğebakan ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Salih Kocagöz HSYK 1.Dairesi Üyesi Mehmet Durgun'u, HSYK 2. Dairesi Üyesi Muharrem Özkaya'yı ve HSYK 3. Dairesi Üyesi Turgay Ateş'i makamlarında ziyaret etmişlerdir.

05-10-2020 - 09:23:53

MESLEKTAŞIMIZ AV.TAYFUN VELİ ÖZVEREN'İN BABASI TURAN ÖZVEREN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

10-09-2020 - 10:15:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.FATMA TÜRKAN ŞALLI EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU