ISPARTA ADLİ DESTEK VE MAĞDUR HİZMETLERİ MÜDÜRÜ PSİKOLOG ESMA SALİM VE SOSYAL HİZMET UZMANI ÖZDEN SALMAN KOKU BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
21-08-2020

21.08.2020 tarihinde Isparta Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Psikolog Esma Salim ve  beraberindeki  Sosyal Hizmet Uzmanı Özden Salman Koku Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı makamında ziyarette bulundular.

Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyelerimiz Av.Aysel Artan ve Av.Hande Büyükçam’ında bulunduğu ziyarette 2020 yılında faaliyete geçen  Isparta Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü’nün  (ADM) hizmetleri ve adli görüşme odalarının kullanımının arttırılması hususunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

10-09-2020 - 10:15:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.FATMA TÜRKAN ŞALLI EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

25-08-2020 - 09:34:50

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZELİHA KILINÇ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU