ISPARTA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İL BAŞKANI MEVLÜT ÖZİL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
20-09-2019

20.09.2019 TARİHİNDE  ISPARTA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İL BAŞKANI MEVLÜT ÖZİL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA’YI BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ VE BARO YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.AYBALA İBİŞOĞLU'NUN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU