ISPARTA BAROSU AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.
11-05-2019

Isparta Baro Başkanlığımızın Geleneksel İftar yemeği 10.05.2019 tarihinde Tempo Parkta düzenlendi. Büyük bir katılım ile gerçekleşen iftar yemeğimize Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Isparta C.Başsavcısı sayın Mustafa Kemal Çokdinç, Isparta İdare Mahkemesi Başkanı sayın Mikail Kılınç, Isparta İl Jandarma Komutanı sayın Mustafa Özduran, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Baro üyesi meslektaşlarımız ve avukat stajyerlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Ramazan Bayramına ve gelecek Ramazanlara hep beraber ulaşmayı umut eder, iftarımıza katılan tüm misafirlerimize şükranlarımızı sunarız.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU