ISPARTA BAROSU AVUKATLARI GALA YEMEĞİNDE BULUŞTU.
06-04-2019

ISPARTA BAROSU AVUKATLARI GALA YEMEĞİNDE BULUŞTU.

Avukatlar Haftası Etkinlikleri kapsamında, Baromuz Avukatları 5 Nisan Cuma akşamı Barida Otelde biraraya geldi. Baromuz tarafından düzenlenen yemeğe Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen, Isparta C.Başsavcısı Sayın Mustafa Kemal Çokdinç, Isparta Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Hacı Mustafa Yazıcı, Isparta İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Mikail Kılınç, Yalvaç Belediye Başkanı meslektaşımız Av.Halil Hilmi Tütüncü, Isparta İl Jandarma Komutanı Sayın Mustafa Özduran, Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz, önceki dönem Baro Başkanlarımız, çok sayıda avukatımız katılım sağladı. Yemekte Avukatlık mesleğinde 25-30-35-40-45. yılını dolduran avukatlarımıza plaket takdim edildi. Avukatlar Haftası Etkinlikleri kapsamında  03.04.2019 tarihinde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında 1.2. ve 3. olan meslektaşlarımıza ödülleri takdim edilirken önceki dönem yönetimden ayrılan Baro Yönetim Kurulu üyelerimizede destek ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU