ISPARTA BAROSU AVUKATLIK MESLEĞİNİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI ÇALIŞTAYINA KATILDI.
10-02-2020

08-09 Şubat 2020 tarihleri arasında Mersin Barosu ev sahipliğinde düzenlenen “Avukatlık Mesleğinin Sorunları ve Çözüm Yolları” konulu çalıştaya Baro Avukat Hakları Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ali Burak Yıldız  ve Avukat Hakları Merkezi Komisyonu üyemiz Av.Muhammed Üsame Çelik katıldı.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU