Isparta Barosunun Stajyer Avukatları İle Staj Eğitim Merkezi Başkanı Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Çetin Aköz'ün Başkanlığında Düzenlenen Kahvaltı Gerçekleştirildi.
16-03-2015
1985

15.03.2015 Tarihinde Isparta Barosunun Stajyer Avukatları İle Staj Eğitim Merkezi Başkanı Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Çetin Aköz'ün Başkanlığında Düzenlenen Kahvaltıya Baro Başkanımız Av.Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Staj Eğitim Merkezi Hocalarımızın Katılımı İle Gerçekleştirilmiştir.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU