ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN'E ZİYARET
09-05-2019

09.05.2019 tarihinde Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu, Av.Ali Burak Yıldız ve Av.Ahmet Kökmen 2019 yerel seçimler sonucunda Isparta Belediye Başkanlığına seçilen sayın Şükrü Başdeğirmen'i makamında ziyarette bulundular. Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Belediye Başkanı sayın Şükrü Başdeğirmen'e görevinde başarılar dilediler.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU