ISPARTA C.BAŞSAVCISI SAYIN MUSTAFA AKBULUT BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
12-11-2019

12.11.2019 Tarihinde Isparta C.Başsavcısı Sayın Mustafa Akbulut Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı,  Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Recep Çelik, Av.Ali Burak Yıldız, Av.Arzu Elma Benli ve Av.Ahmet Kökmen'in  katılımı ile makamında ziyaret etti. Kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU