ISPARTA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINCA; TAYİNİ BAŞKA İLE ÇIKAN HÂKİM VE SAVCILARIMIZA DÜZENLENEN VEDA YEMEĞİNE KATILIM SAĞLANDI.
04-07-2020

ISPARTA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINCA;  TAYİNİ BAŞKA İLE ÇIKAN HAKİM - SAVCILARIMIZA 03.07.2020 TARİHİNDE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ. BAROMUZ ADINA BARO SAYMANIMIZ AV.ABDULLAH ÇELIK ,YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.RECEP ÇELIK VE AV.AHMET KÖKMEN’İN KATILIMI İLE İLİMİZDEN TAYİNLERİ NEDENİ İLE AYRILAN HAKİM VE SAVCILARIMIZA PLAKETLERİ BİZZAT TAKDİM EDİLDİ.  HAKİM VE SAVCILARIMIZA İLİMİZDE VERMİŞ OLDUKLARI HİZMETLERİNDEN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNAR,  YENİ GÖREV YERLERİNİN HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİZ.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU