ISPARTA'DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GÜLEDA CANKEL CİNAYETİNİN YARGILANMASINA BARO BAŞKANLIĞIMIZCA KATILIM SAĞLANDI.
25-02-2020

Isparta 1.Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Muğla Barosu Başkanı Av.Cumhur Uzun, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baromuz Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Av.Arzu Elma Benli ve komisyon üyelerimiz ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, kadın hakları derneği üyeleri ve taraf avukatları katıldı. Davayı takip etmek isteyen Güleda Cankel'in yakınları, okul arkadaşları ve çok sayıda kadın dernekleri üyeleri de adliyeye geldi. Çok sayıda meslektaşımızın katıldığı dava 07 Nisan 2020 tarihine ertelendi. Bu vahşice yapılan saldırıyı öfke ve nefretle kınıyor saldırganın en ağır ceza ile cezalandırılması hususunda savunmanın her daim hazır olduğunu belirterek kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin bir an önce son bulması istek ve arzumuzla her türlü şiddetin karşısında olduğumuzu bildirir saygılar sunarız.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

03-03-2020 - 12:53:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.İBRAHİM AKSOY'UN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

03-03-2020 - 12:52:15

YALVAÇ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.UMMAHAN KORKMAZ'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU