Isparta Defterdarı Nazım Kaya Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı makamında ziyaret etti.
04-10-2019

04.10.2019 Tarihinde Isparta Defterdarı Sayın Nazım Kaya Davraz VD. Müdürü Laika Altun Personel Müdürü Murat Kazak ve Gelir Müdürü Muzaffer Cılız Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Burak Yıldız ve Av.Ahmet Kökmen'in katılımı ile makamında Isparta Barosu Olağanüstü Genel Kurulun hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU