ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRÜ HALİL TURAN EROL'A ZİYARET
09-04-2019

Polis teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıl dönümü münasebetiyle 09.04.2019 tarihinde Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro saymanımız Av.Abdullah Çelik, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Aybala İbişoğlu, Av.Ali Burak Yıldız ve Av.Arzu Elma Benli Isparta İl Emniyet Müdürü Sayın Halil Turan Erol'u makamında ziyaret ettiler.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU