ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRÜ METİN AKAY'A MAKAMINDA ZİYARET
21-11-2019

20.11.2019 tarihinde Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av.Arzu Elma Benli, Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyelerimiz Av.Emine Şahin ve Av.Aysel Artan Isparta İl Emniyet Müdürü Sayın Metin Akay'ı 25 Kasım Uluslararası Kadına Şiddetle Mücadele Günü kapsamında makamında ziyaret etmişlerdir.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU