ISPARTA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI SAYIN SERKAN KESKİN VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
11-07-2019

11.07.2019 TARİHİNDE  ISPARTA İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI SAYIN SERKAN KESKİN VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİ BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA’YI BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO SAYMANIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.RECEP ÇELİK, AV.ARZU ELMA BENLİ VE  AV.AHMET KÖKMEN’İN KATILIMI İLE MAKAMINDA İADEİ ZİYARETTE BULUNDULAR. KENDİLERİNE NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU