ISPARTA MİLLETVEKİLİ BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RECEP ÖZEL BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA'YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
24-09-2019

24.09.2019 TARİHİNDE ISPARTA MİLLETVEKİLİ BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.RECEP ÖZEL BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA'YI BARO ÜYESİ MESLEKTAŞIMIZ AV.MESUT AKAR'IN KATILIMI İLE MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU