Isparta Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Toplantısı Yapıldı.
11-03-2015

11.03.2015 Tarihinde Isparta Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Düzenlemiş Olduğu Çocuk Koruma Sisteminde Kurumlar Arası İşbirliği ve Koordinasyon Sağlanması Konulu  Toplantıya Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyemiz Av.Türkan Tuygun Katılmıştır. Arz Olunur.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU