Isparta Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından Düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadale İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısına katılım sağlandı.
01-08-2019

01.08.2019 Tarihinde Isparta Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından Düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadale İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısına Baro Kadın Hakları Komisyonu üyemiz Av.Zülal Büker katılmıştır. Kendisine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU